Kildeåens Haveby

Instruktion til ’kildeåenshaveby.dk’  

Indlagt af Caroline Illemann Hansen, Webmaster den 24-03-2013 13:27:22

Velkommen til grundejerforeningens splinter nye hjemmeside.

Internettet har vundet sit indpas i de fleste hjem, og vi mener derfor, at en hjemmeside er vejen frem til at styrke kommunikationen i foreningen. Siden vil både fungere som kommunikationsforum mellem bestyrelsen og medlemmerne og i lige så høj grad som et forum, hvor medlemmerne indbyrdes kan skrive sammen, dele billeder eller invitere til begivenheder.

Menuen
Til venstre ses menuen, som er delt op i et åbent forum, der er tilgængeligt for alle, og et medlemsforum, der kun bliver synligt, når man er logget ind. Når du ikke er logget ind fremkommer et felt til dette nederst i menuen, hvor brugernavn og kode skal indtastes.

Brugerlogin og beboernavne
Hver husstand i foreningen får tildelt et brugerlogin, og du logger ind med koden, du har fået leveret i din postkasse. Glemmer du dit brugernavn eller din kode, kan du få dit brugernavn samt en ny kode tilsendt på kontakt webmaster siden.

Første gang du logger ind, bliver du bedt om at skrive navnet på én af beboerne i husstanden, og du kan ændre brugernavn og login kode. Er du logget ind, kan du efterfølgende tilføje flere brugere med eget bruger login og kode. En bruger skal helst have en e-mail angivet. Den bruges til automatisk at sende dig ny kode, hvis du glemmer den gamle.

Indlæg og kommentarer
Som bruger af siden er det muligt at skrive indlæg til både bestyrelsen og andre husstande, samt kommentere på eksisterende indlæg. Indlæggene kan indeholde alt fra spørgsmål, forslag, oplevelser, invitationer til begivenheder, eller hvad I nu kunne finde på at bruge dem til.

Vi har delt hjemmesiden op i fem fora for kommunikation:
  • Bestyrelsen informerer: Bestyrelsen informerer brugere om foreningen.
  • Vejlauget informerer: Vejlauget informerer brugere om vejarbejde mm.
  • Dialog med bestyrelsen: Her kan medlemmer skrive direkte til bestyrelsen.
  • Opslagstavle: Åbent diskussionsforum om aktuelle ting, hvor alle kan starte sin egen tråd.
  • Over hækken: Dette forum er beregnet til kommunikation mellem de enkelte husstande om alt fra smarte havetips, leg i Krogebjergparken eller råd om tyverisikring.

Fotoalbum
Fotoalbummet ligger i det åbne forum, men når man indlægger billeder er det muligt at gøre dem private, så de kun kan ses af brugere, som er logget ind.

Stemningsbarometer
Stil et spørgsmål til de andre husstande i foreningen, og find ud af, hvad der er stemning for.

Bemærk: Det er ikke muligt at redigere spørgsmål, svarmuligheder, beskrivelse, udløbsdato mv., når mindst én bruger har afgivet sin stemme. Så kører afstemningen, og spørgsmålet er låst.

Ændring af brugeroplysninger og tilføjelse af nye beboernavne
Du kan ændre dit login og din adgangskode samt tilføje nye brugere ved at klikke på menupunktet ’Min bruger’.
Det er også under brugeroplysninger (tryk på den gule redigeringsblyant) at du angiver om du vil modtage mails med opdateringer på siden. 
Ønsker du at fjerne et beboernavn bedes du kontakte webmaster.

Seneste nyt
Seneste nyt afstemmes efter dine valg under brugeroplysninger, så du får hurtigt overblik over de nyeste indlæg i dine valgte kategorier.

Symbol beskrivelse
Indsæt nyt indlæg.
Indsæt nye links i ’Lokalområde link’ eller nye kategorier i forummet ’Over hækken’.
Indsæt billede i Fotoalbum.
 Indsæt begivenhed i kalenderen.
 Tilføj beboernavn.
 Rediger en kommentar.
 Rediger et indlæg.
 Rediger oplysninger.


Kommentarer:

Log ind for at læse og skrive kommentarer til dette indlæg.

© 2013-2024 Caroline Illemann Hansen